Rebut tawaran sekarang serendah RM999

13 – 15 Mac 2020

Ideal Convention Centre (IDCC)

Apa itu Program

Zero To Million

Program Zero To Million (ZTM), adalah program 3 hari yang akan bantu anda untuk faham dengan lebih jelas tentang marketing bisnes anda.

Apa yang anda akan pelajari dari ZTM? Berbaloi atau tak anda hadir ke program 3 hari ni? Ini 6 perkara penting yang akan anda belajar – dan inilah sebab ramai usahawan Zero to Million muncul selepas hadir ke Program ini.

Formula The Power To ATTRACT, Formula POWER dan Formula Zero Kos Marketing yang bakal bantu lonjakkan bisnes anda minimum 3 kali ganda

Anda juga akan tahu bagaimana mindset seorang usahawan, apa yang anda perlukan untuk jadi usahawan berjaya dan lebih ke hadapan dan inovatif berbanding pesaing anda dan bagaimana membina matlamat bisnes anda.

Anda juga akan tahu bagaimana mindset seorang usahawan, apa yang anda perlukan untuk jadi usahawan berjaya dan lebih ke hadapan dan inovatif berbanding pesaing anda dan bagaimana membina matlamat bisnes anda.

Juga 3 cara tentang bagaimana hendak menambahkan jualan bulanan dan membina ‘distribution channel’ – Teknik “memanggil gajah masuk”.

Bagaimana nak menguasai wilayah dan jadikan jenama anda menguasai pasaran.

Dan anda juga akan tahu kenapa anda tak perlu sibuk nak bersaing dengan cara turun kan harga dan bagaimana anda boleh lakukannya?

INI ADALAH SEBAHAGIAN DARI APA YANG ANDA AKAN PELAJARI DI PROGRAM ZERO TO MILLION.

Bagaimana peserta program kami seperti Bantal Hotel DAG, Nurraysa, Jamumall .com, Faith Fleur, Rempah Mak Siti, Najib Asaddok, Noor Arfa Batik, Sabella, Hasnuri, Eskayvie, In3tree, Pusat Tusyen Teratak Ilmu, Jerux Liur Leleh, dan banyak lagi membina jenama dari perniagaan kecil menjadi besar, dari Zero kepada Millions

INI 6 TANGGAPAN SALAH DALAM PERNIAGAAN:

Dalam dunia sebenar, semua orang cuba nak menang dengan tak buat apa-apa. Ramai usahawan beranggapan bila buka kedai, pelanggan akan datang berpusu-pusu tanpa kita buat apa-apa.

Jangan ingat kalau dah viral dah bagus untuk bisnes. Berapa banyak bisnes di luar sana yang dah pernah viral tapi akhirnya gulung tikar. Sebab mereka tak tahu maca mana nak dapat kan ‘Recurring Revenue’ atau repeat sales.

Bergantung hanya kepada satu, dua teknik dan tak tahu bagaimana nak kembangkan teknik yang ada dan buat sampai jadi. Tak tahu apa yang lebih advance dan teknik marketing lebih terkini.

Ramai orang fikir bisnes akan berjaya bila mereka pasarkan barangan pada harga murah. Murah atau mahal sesuatu produk /servis tak menetukan sales anda melonjak jika anda tak tahu buat marketing.

Usahawan tak pasti apa NILAI produk mereka sendiri dan mereka mulalah buat marketing dengan mempromosikan NILAI yang salah dan pada target yang salah. Soalannya, apakah NILAI produk/jenama anda?

Usahawan fikir produk mereka sesuai kepada semua orang! Ini adalah silapan besar. Anda takkan mungkin dapat tangkap semua jenis ikan yang ada di laut dengan satu umpan tanpa anda tahu ikan apa yang anda nak tangkap.

INILAH PERKARA UTAMA YANG RAMAI USAHAWAN DI LUAR SANA TAK FAHAM. INILAH AKIBATNYA BILA BUAT MARKETING SECARA ‘IKUT-IKUT ORANG’.

General

RM999

1 Ekslusif tiket 3 hari program Zero To Million

Workbook khas Zero To Million

Sebarang pertanyaan mengenai program Zero To Million ini boleh hubungi pegawai khidmat pelanggan kami di: