Part 1: 4 – 6 September 2020

Part 2: 26 – 27 September 2020

Online Seminar 

Apa itu Program Zero To Million? Program Zero To Million (ZTM) adalah program 3 hari secara online yang akan bantu anda untuk faham dengan lebih jelas tentang marketing bisnes anda.

 

Jika anda dah berniaga kurang dari 3 tahun dan anda masih belum boleh buat RM 1 juta anda yang pertama atau dah bisnes 10 tahun tapi tak mampu buat sales lebih RM 100,000 sebulan – sedarlah! Bisnes anda sedang sakit!

Jangan lepaskan peluang ini untuk anda pelajari strategi marketing yang dah bantu bina jenama terkenal dari pelbagai industri seperti Nurraysa, Bantal Hotel DAG, Jamumall.com, Rempah Mak Siti, Eskayvie, Kings Char Kuey Tiaw, Faith Fleur, Najib Asaddok, dan banyak lagi.

COMBO

RM4,497

RM698

5 Hari Seminar Online

FB Group

1 Workbook (PDF File)

Untuk pendaftaran ke ZTM, klik link WhatsApp sekarang untuk team kami bantu anda

Untuk sebarang pertanyaan umum, sila hubungi Team Customer Service di talian +6019 244 2244

Moment Belajar Sesi Online

Formula The Power To ATTRACT, Formula POWER dan Formula Zero Kos Marketing yang bakal bantu lonjakkan bisnes anda minimum 3 kali ganda

Anda juga akan tahu tentang membina ‘raving fan’. Bagaimana nak tarik perhatian, nak pengaruhi, dan seterusnya jadikan pelanggan jatuh cinta dan tergila-gilakan produk/perkhidmatan anda

Anda juga akan tahu bagaimana mindset seorang usahawan, apa yang anda perlukan untuk jadi usahawan berjaya dan lebih ke hadapan dan inovatif berbanding pesaing anda dan bagaimana membina matlamat bisnes anda.

Juga 3 cara tentang bagaimana hendak menambahkan jualan bulanan dan membina ‘distribution channel’ – Teknik “memanggil gajah masuk”.

Bagaimana nak menguasai wilayah dan jadikan jenama anda menguasai pasaran.

Dan anda juga akan tahu kenapa anda tak perlu sibuk nak bersaing dengan cara turun kan harga dan bagaimana anda boleh lakukannya?

INI ADALAH SEBAHAGIAN DARI APA YANG ANDA AKAN PELAJARI DI PROGRAM ZERO TO MILLION.

Bagaimana peserta program kami seperti Bantal Hotel DAG, Nurraysa, Jamumall .com, Faith Fleur, Rempah Mak Siti, Najib Asaddok, Noor Arfa Batik, Sabella, Hasnuri, Eskayvie, In3tree, Pusat Tusyen Teratak Ilmu, Jerux Liur Leleh, dan banyak lagi membina jenama dari perniagaan kecil menjadi besar, dari Zero kepada Millions

INI 6 TANGGAPAN SALAH DALAM PERNIAGAAN:

Dalam dunia sebenar, semua orang cuba nak menang dengan tak buat apa-apa. Ramai usahawan beranggapan bila buka kedai, pelanggan akan datang berpusu-pusu tanpa kita buat apa-apa.

Jangan ingat kalau dah viral dah bagus untuk bisnes. Berapa banyak bisnes di luar sana yang dah pernah viral tapi akhirnya gulung tikar. Sebab mereka tak tahu maca mana nak dapat kan ‘Recurring Revenue’ atau repeat sales. 

 Bergantung hanya kepada satu, dua teknik dan tak tahu bagaimana nak kembangkan teknik yang ada dan buat sampai jadi. Tak tahu apa yang lebih advance dan teknik marketing lebih terkini. 

Ramai orang fikir bisnes akan berjaya bila mereka pasarkan barangan pada harga murah. Murah atau mahal sesuatu produk /servis tak menetukan sales anda melonjak jika anda tak tahu buat marketing.

Usahawan tak pasti apa NILAI produk mereka sendiri dan mereka mulalah buat marketing dengan mempromosikan NILAI yang salah dan pada target yang salah.  Soalannya, apakah NILAI produk/jenama anda?

Usahawan fikir produk mereka sesuai kepada semua orang! Ini adalah kesilapan besar.  Anda takkan mungkin dapat tangkap semua jenis ikan yang ada di laut dengan satu umpan tanpa anda tahu ikan apa yang anda nak tangkap.

INILAH PERKARA UTAMA YANG RAMAI USAHAWAN DI LUAR SANA TAK FAHAM. INILAH AKIBATNYA BILA BUAT MARKETING SECARA ‘IKUT-IKUT ORANG’.

Jika anda baru nak mula berniaga atau baru berniaga kurang dari 3 tahun, atau dah berniaga lama lebih dari 5 dan 10 tahun, dan anda risaukan tentang:

Jumlah jualan bisnes anda yang tak naik atau yang dah makin merudum dan risau tentang macam mana nak lonjakkan sales di tahun 2020.

Teknik marketing anda yang dah tak berkesan, dah ketinggalan zaman dan dah banyak digunakan oleh orang lain
Pelanggan anda dah makin kurang, nak dapatkan pelanggan baru semakin susah.
Jenama dan bisnes anda yang kian tenggelam walaupun dulu pernah terkenal dan banyak permintaan atau nak bina jenama tapi tak jadi-jadi dengan teknik anda sekarang.
Bilangan pesaing yang semakin ramai dan semakin aktif buat marketing dengan teknik baru (Jaga-jaga! Mereka ini mungkin pernah hadir ke program kami!)

ANDA BERPELUANG UNTUK MENDAPATKAN TIKET PADA HARGA EARLY BIRD, HANYA UNTUK 1000 TIKET TERAWAL SAHAJA!

APA KATA MEREKA..

Boleh ke berjaya orang Melayu pasang CCTV? Pandai ke berniaga? dan berniaga hangat-hangat tahi ayam… Itu pandangan sinis diterima beliau. Dengan tekad dan usaha, sales yang hanya setakat dalam RM10 ribu sebulan je pada mulanya. Pada tahun 2012 beliau cuba menyertai program RichWorks untuk belajar cara marketing.

Apa yang membanggakan ialah beliau hanya menggunakan 2 cara je tapi dah huru-hara, sales terus melonjak ke RM30 ribu sebulan.

Meor Syazali Mohamed

Memis Engineering

Masalah kehidupan memaksa dirinya dan keluarga berhijrah ke Johor. Buat pelbagai bisnes dan pernah ditipu, sangat struggle cari idea untuk jual produk apa sehingalah mendapat inspirasi daripada video Dr Azizan Osman, mencetuskan ideanya untuk berbisnes bantal. Dengan membawa bantal ke hulur ke hilir sebagai sebahagian daripada marketing, ia mampu membuatkan orang mudah mengingatinya. Hanya bermula dengan 20 biji bantal di carboot sales kini mampu terjual, kini lebih dari 900,000 biji!

Tuan Das Abdul

Das Abdul Global Sdn Bhd

Walaupun jenamanya sangat dikenali dan jualan cecah berpuluh juta, wanita ini akur perniagaannya itu mungkin terpaksa gulung tikar. Dan, semuanya mula berubah selepas bertemu RichWorks. Kini, Eskayvie berjaya buat jualan mencecah RM40 juta setahun pada tahun lepas dan beliau mempunyai lebih dari 400,000 ribu database pelanggan. Dan ini, adalah bukti bahawa dengan ilmu marketing yang betul dan adanya Mentor yang telah terbukti berjaya. bisnes pun boleh berjaya.

Puan Kartika Wati Mohamed

Eskayvie Sdn Bhd